Hälsa,

3 hälsotrender som vi tar med oss till 2019

Det nya året är snart här och under 2019 kan vi förvänta oss fokus på att vara mer uppmärksam, utvilade och effektivare i vardagen. Därför är det nu den perfekta tiden att omfamna ett par nya hälsovanor innan gryningen av det nya året!

Efter omfattande forskning och ha kammat igenom dussintals hälsotrender som förväntas bli populära till nästa år har vi här sammanställt en lista över de trender som rankas högst – inte bara på grund av deras oerhörda popularitet utan också faktumet att de faktiskt fungerar.

Keto-dieten
Keto-dieten kännetecknas av ett sätt att äta på som sätter kroppen i ett tillstånd av “ketosis” där kroppens främsta bränslekälla kommer från fettförbränning istället för kolhydratsförbränning. Även om det ses som en något extrem diet som helt och hållet eliminerar kolhydrater och fokuserar på stora mängder fett och måttliga mängder protein, är blir resultatet tillståndet av ketosis. Det resulterar alltså i fettförlust och ska ge förbättrad energi, mental klarhet och minskad hunger.

Mindfulness och yoga
Den nuvarande konsumentens koppling mellan sinne och kropp påverkar framtidens marknad och medför att konsumenter vet mer och blir mer medvetna om både sin kropp och omgivningen. Mindfulness innebär att vi blir mer medvetna om och får kännedom om världen runt omkring oss. Företag börjar ägna mer uppmärksamhet åt sitt konsumtionsavfall och skapar kampanjer för att ge tillbaka till samhället och miljön. De vill också främja mindfulness bland sina anställda eftersom det skapar en bättre arbetsplats.

Yoga är ett annat bra verktyg för både avslappning och produktivitet. Denna gamla övning är en slags aerobisk träning och är en av de bästa sakerna du kan göra för sinnet, kroppen och själen. Om du är intresserad av att veta mer om den här livsförändrade livsstilen kan du ta dig en titt på Yogalove.se där du kan hitta en massa underbart innehåll.

Aktivt kol
Det finns ingen brist där ute på växtbaserade hjälpmedel och naturläkemedel som verkar kunna bota i princip allt en människa kan ha problem med. Gör lite forskning på nätet så kommer du snabbt att börja dricka äppelcidervinäger som vatten på grund av att det hjälper mot allt från hicka och diabetes till cancer och hjärtproblem.

Men det nyaste där ute som tar den växtbaserade läkemedelsmarknaden med storm är aktivt kol. Ofta används det på i sjukhus i akutmottagningsrum och har även godkänts av Världshälsoorganisationen som ett motgift mot drogöverdoser. Det svarta pulvret finns också i allt från tandkräm till deodoranter och ansiktsmasker. Det påstås nämligen att aktivt kol kan bota matsmältningsbesvär, minska kroppslukt och dålig andedräkt, stoppa gas i magen och göra huden mjuk och len, ta bort akne och till och med bleka tänder.

Det som är bra med aktivt kol är att det till skillnad från de flesta kosttillskott inte behövs ta dagligen för att man ska kunna se förändring och fördelar. Du kan ta det regelbundet eller bara vid specifika tillfällen, till exempel om du känner dig uppblåsthet eller gasig, eller när du vill bleka tänderna eller bli av med orenheter på din hud.

Så när du börjar komma med mål inför 2019 hoppas vi att du anammar några av dessa trender inom hälsa och diet. Skål till ett gott och hälsosamt nytt år!

 

 

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply