Mode,

Byxor och shorts för hösten

Det finns många olika byxor och shorts att välja på. Det finns allt från lätta, snabbtorkande modeller som är perfekta för resan, det finns riktigt kraftiga fjällbyxor, till vandringsbyxor som är anpassade för lång vandring eller utomhusarbete, saker där slitaget är högt. Välj rätt byxa beroende på vad du ska göra för att kunna njuta och utföra din aktivitet på allra bästa sätt. Se mer på Eventyrsport.se.

Material

Det finns byxor i många olika slitstarka material som också är snabbtorkande här. De olika materialen är anpassade för att passa olika aktiviteter, köp därför ett par byxor som passar för ditt ändamål.

Olika typer av herrbyxor

En del herr byxor består av lätta, snabbtorkande syntetmaterial som gör dem perfekta för till exempel semester resor till Afrika och mellan Östen, där det är varmt.

Om du väljer att åka på den typen av resa, så kan det vara bra att välja en byxa där du kan ta av benen så att du får både shorts och ett par långbyxor i ett. Det kan vara väldigt kallt tidigt på morgonen för att sedan bli väldigt v sent mitt på dagen. På kvällen kan det  åter igen bli kallt. Då kan det vara väldigt behändigt med byxben som går att ta av och sätta på enkelt så du kan anpassa klädseln efter vädret och temperaturen utan att behöva släpa med dig massa extra kläder.

Vandringsbyxor är lite tvärtom och består oftast  av kraftiga och slitstarka material. De är oftast försedda med flera funktionella detaljer och fickor.

Vardags och fritids byxor har en mer outdoorstil, och består oftast av avslappnade material och har lite mindre funktionella detaljer. Vissa modeller kan vara helt simpla, där det är tänkt att byxorna ska användas på en vanlig arbetsplats, där de råa fjällbyxorna kanske inte passar in riktigt.

Shorts och Kneepants

Även shorts och kneepants är gjorda med hänsyn till material och detaljer.

De här kortare byxorna görs inte lika hardcore som många avancerade fjällbyxor. Men det finns däremot många olika modeller i de lite lättare och  snabbtorkande materialen.

 

 

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply