Livsstil,

En ny kropp och ett helt nytt jag

Jag har gått ner 63 kilo, helt crazy, eller hur? Det har också tagit lång tid att komma hit där jag är idag, 60 kg. Men resan har varit fantastisk, och jag har haft en väldigt bra stötte från familj och kollegor. Men det är en stor förändring för kroppen att gå ner så många kilo. Mina bröst, som detta inlägg kommer att handla om, blev oigenkännliga. Jag har alltid varit stolt över mina stora bröst, dom har varit en stor del av mig om min image. I takt med att jag gått ner i vikt, har dom blivit mindre och mindre. Redan när jag hade gått ner 20 kg, beslutade jag mig för att spara till en bröstförstoring, eftersom jag kunde se vart det var på väg.

Vid den tiden visste jag dock inte att jag skulle igenom ett bröstlyft innan jag kunde få min förstoring. Jag hade inte tänkt på att mina bröst till sist liknade två raggsockor, och att jag därför inte bara kunde förstora dom som utfyllnad. Det skulle ha gett mig ett väldigt oharmoniskt utseende. För att få stora bröst igen, med en bröstförstoring, skulle jag först ha dom lyft. Det skal göras minst tre månader före själva bröstförstoringen. Nu är det 4 ½ månad sen jag fick lyft mina bröst, och det har läkt fint. Självklar är det ärr, men jag är nöjd med resultatet. Jag längtar dock ännu mer till bröstförstoringen, jag kan nästan inte vänta på att få lite mer fyll i.

Jag har dock gjort mig några övervägningar omkring ingreppet. Hur stora skal dom vara, och ska implantatet in bakom muskeln, som några plastikkirurger rekommenderar, framförallt till dom som har fått gjort ett bröstlyft innan sin bröstförstoring.

Storlek var svårt att bestämma, eftersom med min nya kropp kan jag naturligtvis inte ha samma storlek som förr. Jag ville gärna ha bröst som passar till min nya kropp, och gärna lite större. Som tur är fick jag väldigt bra rådgivning, och jag har testat bh med implantat och kläder på, så att jag kunde få en känsla för hur bröststorleken skulle komma att se ut på min kropp. Det slutade med en storlek 75E, det bliver lagom stort utan att det bliver för mycket. Efter att ha läst och fått goda råd, har jag beslutat att få implantatet bakom muskeln. Jag är medveten om att det ger ett extra ärr, och det är lite dyrare, men jag tror att det är den mest hållbara lösningen.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply