Livsstil,

En riktig myskväll med dig själv

Ibland är det bara dags att ta hand om en själv. Jobbet är fantastiskt, vännerna underbara. Man vill inte ändra på något, det är bara dags att koppla av. Ingen som stör, inte ens på telefon.

Det är inte nu man vill stena HBO eller läsa böcker, men musik är perfekt. Vad har vi på programmet då?

Fotbad, ansiktsmask, massage, ansiktsbastu och ett riktigt gott te. Gillar du dofter kan både doftljus och rökelse fungera en sådan här kväll. Gillar du det inte, finns det ingen anledning att ta till det. Det här ska ju vara din kväll.

Skäm bort dig själv

Våra fötter tar mycket stryk när vi jobbar, tränar, handlar eller bara promenerar. Ett lugnande fotbad är ett sätt att skämma bort fötterna. Ett enkelt aromaterapirecept hävdar att ett fotbad med eterisk lavendelolja, eterisk rosengeraniumolja och en handfull torkade rosenblad kommer lugna fötterna och lindra trötthet. Det låter som om det kan vara värt att prova.

Har du provat en ansiktsbastu? Det är väldigt individuellt vad man tycker om det, men om du gillar att basta efter ett par längder i simhallen, är detta nog något för dig.  Du öppnar porerna i hela ansiktet och låter värmen rensa på djupet.

Annars kan du, samtidigt som fötterna njuter av badet, låta ansiktet få en ansiktsmask. Du kan blanda en mask själv, med olika recept du hittar på nätet. Du kan även köpa en färdig mask, där du bara behöver följa bruksanvisningen. Med masken applicerad i ansiktet och fötterna i badet kan du sitta länge och blunda med din favoritmusik i bakgrunden.

Visst kan du massera dina egna fötter med en bra kräm efter badet, men vill du massera rygg och nacke är det hjälpmedel som gäller. På https://cheapcharly.se/ hittar du, utöver många andra bra saker till din hemmakväll, en massagekudde med flera olika funktioner. Med en sådan om nacken, kan du slappna av helt och hållet medan du låter dina trötta muskler mjukas upp.

Efter en sådan här helkväll är det verkligen dags för det där goda, varma teet, vi nämnde i början.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply