Mode,

Exklusiva underkläder

Ibland är det bara dags att fokusera på en själv. Som tjej vill jag kunna känna mig hemligt lyxig emellanåt. Mitt eget sätt att göra detta är att se till att ha dyra och välsittande underkläder. Visst ger det en, en helt speciell känsla att veta att det allra dyraste man tagit på sig, är för en själv? Om inte du brukar spendera den sortens pengar på dig själv, är det dags att börja. Här kan du läsa mer om mindre lån, ifall det känns aktuellt.

Börja alltid med BHn.

Oavsett prisklass så gäller det att hitta en BH som passar. Och det är enklast att gå in i en exklusiv underklädesaffär och få professionell hjälp att prova BH.

Fokus på bandet: Bandet, det som går runt kroppen ger 90 procent av bh-stödet, så det ska passa snyggt och vara parallellt med golvet.

Fokus på bygeln: Bygeln ska passa helt runt ditt bröst och du ska inte känna något alls som skaver eller sticker.

Fokus på skålen: Ta reda på din bystform så att du kan hitta en skål som fungerar bäst för dina bröst. Känns skålen glappig? Prova en grundare snitt eller mindre skål. Känns det som om de trillar ut? Prova en täcker mera eller en större skål.

Fokus på axelbanden: Dina axelband ger de sista 10 procenten av din bhs stöd. Med rätt passform kan du ta ner dina axelband från axlarna och din bh ska fortfarande passa din byst och stanna kvar.

Fokusera på känslan: Hur mår du i BHn? En expeditris kan berätta hur din bh passar, men bara du vet hur du känner dig i den.

Underkläder kommer i set. När du väl valt rätt BH är det bara att ta en titt på de trosor som hör till. Ofta finns det två kanske tom. tre modeller som du kan välja emellan.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply