Hem,

Gör ditt hem mysigt till hösten

Hösten är väl på väg till Sverige och det innebär mer tid inomhus. Det kan därför vara en bra investering att göra ditt hem lite mysigt till höst så att du är redo att spendera mycket tid inomhus. Du kan göra ditt hem mysigt på många olika sätt, men du får några förslag här.

 

Testa på lite färg

Om du har flyttat in i ett nytt hem, eller det snart är länge sedan sist det målades, kan du göra mycket med en liten inomhusfärg. För att göra ditt hem personligt är det viktigt att du har valt väggfärger som passar dig och din stil.

Det finns många saker att tänka på när du väljer väggfärg till ett rum, delvis vilka funktioner som rummet har och vilka färger du gillar.

Du kan också överväga att använda målarfärgen lite annorlunda, och t.ex. måla lite mönster på väggarna och göra det mer spännande på det sättet. Om du inte är någon stor konstnär själv kan du tapetsera en av väggarna och fortfarande göra rummet spännande. Om det bara är tapet på en av väggarna blir inte effekten lika intensiv, och om du samtidigt hittar en färg som passar tapeten på resterande väggar kan det bli riktigt trevligt.

 

Gör dig redo med filtar och kuddar

När man säger hösten menar vi alltid mys. Hösten är tillsammans med vintern den absolut mysigaste tiden och det gäller därför att vara redo med filtar och kuddar under de kommande regniga dagarna.

Du kan skapa små myshörn i ditt hem där du kan sitta med filtar och kuddar och dricka en kopp kaffe tillsammans med en bra bok under en regnig dag. Om du har möjlighet att dekorera ett hörn vid ett fönster är det ännu bättre, så du kan sitta och titta ut mot regnet medan du slappar av.

Det är också viktigt att göra sovrummet mysigt med ett par filtar eller lite fina sängkläder från Georg Jensen.

Fräsch upp köket

Hösten är den perfekta tiden att experimentera i köket då vi ändå är tvungna att spendera mycket tid inomhus. Samtidigt är det trevligt att vara i köket och baka en god kaka eller testa på ett nytt recept.

För att göra det lite roligare att vara i köket kan du överväga att fräscha upp köket med nya köksredskap. Du kan t.ex. köpa en ny kaffemaskin som du kan använda under hösten och experimentera med. Du kan också köpa en ny köksmaskin och baka några läckra kakor eller knåda till ett gott bröd.

Om du inte har några bra idéer på vad du ska göra på hösten kan du titta på fritidsguide.com där du hittar många spännande artiklar.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply