Hem,

Hur du gör hemmet mysigt till vintern – helt gratis

Allt eftersom dagarna blir kortare och kortare, tycks timmarna före sänggåendet sträcka sig utan något slut i sikte. Det är svårt att hålla sig på gott humör under dessa mörka och tuffa tider, men det finns sätt att göra hemmet mysigare på och verkligen njuta av både den nuvarande och de kommande kalla vintermånaderna. Här är några enkla (och gratis!) sakerna du kan göra för att skapa en varmare atmosfär därhemma.

Fixa en läshörna

Nu när det blir så mörkt ute så tidigt är det lätt att falla in i det där TV-tittarhålet. Skapa därför ett alternativt sätt att spendera tid på genom att fixa en bekväm hörna där du kan krypa upp med din favoritbok, ett par roliga tidningar eller din surfplatta. Se till att du har gott om kuddar, ett täcke, några bra ljus eller lampor att läsa vid, att det där materialet du har velat ta dig an och något ställe att ställa en varm kopp på. Allt tillsammans på ett enda helmysigt ställe!

Lager med ljus och lampor

Skapa lager med ljus och alternativ för att kunna läsa och titta på film med ett bra utbud av bord och golvlampor. Placera ut alla dem där småljusen du köper varje gång du far till IKEA och gör något kul med dem! Du kan använda dimmers för att förändra atmosfären på dina lyktor och takfästen och använda speciallampor i de lampor som fungerar med sådana. Till jul eller andra högtider kan du till och med hänga upp vita ljusslingor i ett rum eller två.

Lägg en varm filt över soffryggen

Genom att göra detta blir filten en del av ditt vardagsrums “vinteroutfit” och förändrar den allmänna looken, men har också riktigt bra praktisk användning. På så sätt kan du hålla värmen i huset längre på termostaten och mysiga in dig i en varm, fin filt. Men om filtlooken inte är något för dig kan du istället bara behålla några extra filtar i rummet där du tycker om att sitta. Fyll en korg eller ett bagage med en mängd ull- och fleecefiltar. Alla i rummet kommer att vilja ha en, och särskilt om du håller nere termostaten för att spara energi.

Du kan också använda dig av en trendig stege där du kan placera olika härligt luktande ljus på för att fullända den mysiga atmosfären. Ta en titt på stegfabriken.se om du vill lägga till en sådan liten möbel som inte kräver någon extra ansträngning men verkligen sticker ut och ger rummet en modern känsla.

Lägg till en matta i badrummet

Även om värmegolv är högst på drömlistan för många så har väldigt få av oss faktiskt råd att skaffa dem. Täck därför upp det kalla golvet med en mysig matta. Den får dessutom gärna vara fluffig! Det kommer att göra kalla, mörka morgnar lite trevligare. På så sätt behöver du inte gå ut ur din mysiga, varma dusch och lägga fötterna på iskalla golvplattor som ger dig rysningar genom hela ryggraden.

Denna årstid är det inte bara viktigt att ta hand om det som finns inne i hemmet utan också det som är utanför hemmet, som till exempel din bil. Underredet på bilen är särskilt sårbart under vintern, så kolla in billiga-coilovers.se om du vill se till att du har allt under kontroll och inte behöver oroa dig för din betrodda, älskade bils säkerhet eller välbefinnande.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply