Hem,

Inred ditt vardagsrum med naturen

Det har blivit väldigt populärt att välkomna naturen in i hemmet. Det har under många år varit en minimalistisk yta som har dominerat den svenska stilen i hem, men nu har inredningen börjat bli lite mer rå och ekologisk. I den här artikeln kommer vi att ge dig några förslag på hur du kan implementera den naturliga råare stilen i just din heminredning.

 

Det karaktäristiska träbordet

Ett bra sätt att inreda ditt vardagsrum på med naturen är att skaffa ett snyggt träbord. Ett träbord kommer att skapa en råare och mer bekväm stämning som gör att vardagsrummet blir ditt favoritrum att spendera tid i.

Träbord finns i en mängd olika material, nyanser och storlekar. Det är speciellt det materialet som har ett stort inflytande på hur mycket träbordet kostar. Kvaliteten har därför stor inverkan på slutpriset. Dessutom är det viktigt att se till att träet är ugnstorkat så att trämaterialet bibehåller samma form under hela bordets livstid.
Ett träbord är ett statement piece som definitivt kommer att framkalla en wow-effekt hos dina gäster.

 

En djungel av växter

För att skapa lite liv och ge lite färg till vardagsrummet kan det vara till nytta för dig att skaffa några naturliga växter. Med plantor kan du utveckla din kreativitet och hitta rätt ställen för dem i hemmet. Plantorna kommer också att gå fint ihop med träbordet.
Växter kan faktiskt också bidra till att du får mer inspiration när du jobbar eller studerar hemma.

Om du redan vet att du inte kommer att kunna vattna växterna ett par gånger i veckan kan det vara en bra idé att istället köpa falska växter. Nuförtiden kan man knappt se någon skillnad.

 

Skapa en röd tråd med ett trägolv

Om du vill gå all-in på det här projektet kan du överväga att byta ut golvet med nya träplattor. Träplattor ses ofta i lite äldre Köpenhamns-lägenheter, och det kan du använda som inspiration. Det finns en viss frihet med att välja ett trägolv eftersom du själv kan välja färg och material, och du kan därför anpassa golvet så att det passar precis din smak.

Man får en helt annan känsla när man går in i ett hus som har träplattor. Vid första anblicken blir det en mysigare och mer bekväm plats att vara på.

Den nya inredningen ger dig en massa ny motivation till att göra ditt bästa i vardagen. Efteråt kan du skämma bort dig själv med några Hair Gummies från HairLust, lite gott te från A.C Perchs eller några läckra kläder från Hardcasa.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply