Resa,

Om ett par Europeiska storstäder

Det finns många intressanta Europeiska storstäder att besöka. I den här texten kommer vi titta närmare på ett par av dessa, nämligen Rom och London. Det är två städer med massor av sevärdheter och intressant historia som man som turist kan fördjupa sig i.

 

Om Rom

 

Rom är en av våra äldsta städer och den har en fantastisk historia som de byggnader som finns kvar i staden berättar om. Den som reser till Rom besöker ofta Colosseum, Petersplatsen, Spanska trappan och många andra intressanta platser. Här har du möjlighet att fördjupa dig i den bibliska historien och äta enormt god glass. Dessutom är Italien och Rom känt för sin god mata. Här bjuds du på pizza och pasta som förmodligen smakar bättre än vad du kunnat ana. Läs mer här om du är intresserad av att hitta billiga flygbiljetter till Rom.

 

Om London

 

London är en annan intressant storstad med många fantastiska byggnader, så som Big Ben och Tower Bridge. London bjuder dessutom på ett rikt stadsliv med pubar, restauranger och sevärdheter inne i själva stan. Ett besök i London blir ofta oförglömligt tack vare de trevliga och gästvänliga människorna och de möjligheter som finns när det gäller teatrar och sportevenemang. Dessutom är det ofta billigt att resa till London. Ibland går det att hitta flygbiljetter till London för endast några hundralappar. Det gör att om du reser till London så har du förmodligen råd att lägga desto mer pengar på mat, boende, sevärdheter och evenemang. Boendet är ofta lite mer kostsamt i London, så kom ihåg att du behöver ha lite pengar över till det. När det gäller maten så finns det både exklusiva krogar och enklare mat. Ett populärt mellanmål är de trekantiga mackorna som man hittar i nästan vartenda gathörn i London. De är riktigt goda och finns i en mängd olika varianter.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply