Hem,

Så löser du förvaringen i badrummet

Frågan om förvaring i badrummet är inte helt enkel. Många har små badrum som knappast rymmer så mycket mer än det allra nödvändigaste, det vill säga toalett, dusch och handfat. Hur gör man då med alla hygienartiklar? Var ska de rymmas? I den här texten kommer vi tipsa om några smarta sätt att lösa förvaringen i badrummet.

Badrumsskåp

Vårt bästa tips är badrumsskåp! I badrumsskåpet kan du rymma alla dina hygienartiklar och du får dessutom ett smidigt sätt att gömma undan dem. För det inte alltid så snyggt att ha tandborstar, tandkrämstuber, sprayflaskor, schampoflaskor och annat ståendes framme. Badrumsskåp finns i många olika varianter och modeller. En populär modell är den som man hänger på väggen och där luckorna är gjorda av spegelglas. Då får du en kombinerad spegel och förvaringsmöbel. Perfekt om du har ont om utrymme! Många badrumsskåp har dessutom inbyggd belysning vilket gör att du kan spara ytterligare plats. Du hittar badrumsskåp här.

Ett annat sätt att lösa förvaringen i badrummet är att köpa någon form av hylla eller skåp som du ställer på golvet. Köp gärna en hög hylla som inte tar så mycket golvyta i anspråk. På det sättet kan du spara mycket utrymme. En trähylla med många hyllplan där du till exempel kan lägga färgglada handdukar kan bli riktigt snyggt.

Använd väggarna

Det är också en bra idé att köpa olika typer av förvaringsmöbler som du kan hänga upp på väggen. Till exempel kan du köpa handdukshängare som du enkelt monterar fast på väggen. Dessa kan dessutom ha inbyggda värmeslingor som gör att dina badlakan torkar snabbare. Dessutom är det extra skönt att torka sig med handduk som är lite lagom varm.

Vi hoppas du har fått några bra tips på hur du kan lösa förvaringen i ditt badrum. Att möblera och inreda när man inte har så många kvadratmeter till förfogande kan vara en riktig utmaning. Men “compact living” är trendigt och det finns numera många som frivilligt väljer att bo på få kvadratmeter för att spara pengar och kunna jobba mindre. Den här livsstilen blir allt populärare och därför börjar utbudet av produkter för “compact living” bli riktigt stort. Du hittar gott om bra produkter på nätet som gör det enklare att möblera och inreda små badrum. Vi önskar dig lycka till med att inreda ditt badrum.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply