Hem,

Uppgradera din dusch

Har du tänkt på hur din dusch ser ut? Är den sliten och tråkig? Om du inte vill renovera hela badrummet för en förmögenhet så är det ett ordentligt lyft att bara byta ut ditt dusch set.

Ett nytt dusch set kan du hitta i butik från några hundra lappar och uppåt beroende på vilken sort du vill ha. Man kan köpa enbart en duschhållare, en handdusch eller hela kittet. Välj själv om du även vill ha en ny blandare eller behålla den gamla.

Olika varianter
Det finns många olika varianter av dusch set. Man kan köpa en huvuddusch, det vill säga en lite större dusch som är fast monterad och man står under och duschar, en så kallad tak dusch, och sedan även handdusch till – alltså en dusch som är lös som du kan använda som du vill. Det är smart att kombinera båda så alla i familjen kan duscha som de vill.

Man kan välja om man vill ha en ny blandare eller inte. Vill man ha en ny blandare så kan du antingen köpa en i ett kitt med duschsetet, eller köpa en separat. Du måste inte köpa allt inom samma märke, för det är standard mått på nästan alla produkter så att du lätt kan blanda och mixa dem som du vill, efter ert tycke och smak.

Många huvudduschar går att justera vattnet på, hur du vill ha strålen. Om det ska vara ett fallande regn, en hård stråle eller massage strålar.

Anpassa efter familjen
Har ni barn? Då kan det vara bra att tänka på att duschen även ska passa dem. Ni kan till exempel ha en längre duschstång så att duschen kan flyttas upp och ner beroende på längden på den som duschar.

Det kan även vara bra att tänka på vilken handdusch modell ni väljer. De stora modellerna är tyngre, och kan vara för tunga för mindre barn.

Byta allt eller bara en del
Om det är någon liten del på er dusch som gått sönder så måste ni inte byta hela duschsetet eller blandaren, om ni inte vill.

Det säljs massa delar och tillbehör löst, så det går oftast lätt att byta ut just den delen som gått sönder.

Men är er dusch gammal så kan det ju vara en bra idé att byta ut hela innan nästa sak går sönder också.

Vet du inte vad de olika delarna heter, vad det är som är sönder och vad det är du behöver köpa nytt, då brukar de räcka med att du tar ett foto på det som är sönder så kan den kunniga personalen identifiera delen och ge dig rätt delar.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply